Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZA 9 DEC: Callkoen + Andere Koek

9 december 2017 @ 21:00 - 10 december 2017 @ 03:00

Callkoen

Callkoen is in 2016 opgericht en geeft jou alvast 97% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid dikke reggea, balkan en ska. 
Ingrediënten: vocals, twee gitaren, een bassist en een kale drummer.

Niet veel ervaring maar ze hebben al veel optredens gehad en ook op de planning staan. Ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen! 

Andere Koek! – met uitroepteken – is een Nederlandstalige feestmachine. In ruim 150 shows is het grootste deel van NL en een deel van België al platgespeeld. Met voorprogramma’s van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro doen deze acht mannen en vrouwen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en een randje vuig tot een dansbaar geheel. Met hun aanstekelijke performance komt zelfs je grootmoeder dansend uit haar stoel!

“Waarom beginnen we niet onze eigen ska-band?” Met deze legendarische woorden zag Andere Koek! het levenslicht. Al snel ontstond een band met een energieke frontman, gierende gitaren, groovende ritmes en natuurlijk de onmisbare zwoele blazerssexy. De eerste shows werden gespeeld op feesten van huisgenoten en vrienden, maar al snel wilde heel Nederland deze nieuwe skasensatie ontdekken. Waar in eerste instantie ska de hoofdmotor was, deed al snel punk zijn intrede. Hierna ging het hard: letterlijk en figuurlijk. Het herkenbare geluid werd gevormd en verder verrijkt met reggae en een randje vuig. Knalnummers rolden één voor één van de lopende band.

Andere Koek! – Smartphone

De videoclip voor het nummer Smartphone!Met dank aan Merel van der Eijk, Richard Bouman, De Verbeelding, Wolbodo Delft, Stairway Productions – The Sound and Light Company, Marieke van Dijk haar tandem en alle figuranten!Luister "Smartphone" op Spotify: https://open.spotify.com/track/31Xoac…Website: http://andereska.nlFacebook: http://facebook.com/anderekoekTwitter: https://twitter.com/andereskaSpotify: https://open.spotify.com/track/31Xoac…Video: Opname en editing door Richard Bouman AV Media: http://www.richardbouman.nl/Audio: Opname en mix door Jochem Smaal.

Posted by Andere Koek on Mittwoch, 10. Februar 2016

Deur open: 21:00 uur

Entree: gratis

Gegevens

Begin:
9 december 2017 @ 21:00
Einde:
10 december 2017 @ 03:00
Evenement Categorie:

Organisator

WPC Nederland Drie
Telefoon:
0174-296662
E-mail:
info@nederlanddrie.nl
Website:
http://www.nederlanddrie.nl

Locatie

WPC Nederland Drie
Lange spruit 84
Wateringen, Zuid Holland 2291 LC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0174-296662
WPC Nederland 3

WPC Nederland 3