Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vr 17 NOV: Razorblade Messiah + Conspiracy + Conorach

17 november 2017 @ 21:00 - 18 november 2017 @ 01:00

| €2

Razorblade Messiah

Razorblade Messiah is opgericht in september 2015 en bestaat uit 4 trash metal helden uit Rotterdam. 

De inspiratie halen de mannen uit grote trash metalbands uit de jaren 80 gecombineerd met een snufje heavy, spead en power metal!

‘Razorblade Messiah is all about pounding rhythms, soaring leads and aggressive vocals, wrapped in aggression and melody. Expect no mercy on your souls while attending one of their shows…’

“Iron Souls Remain United, Iron Beats of Metal Hearts.”

Line up
Anton Brink – Bass
Maurice Jimkes – Drums
Ivo Ruytenberg – Guitars
Stas Verichev – Vocals

Conspiracy

Conspiracy is een Heavy Metal band uit Nederland. Met muziek gevarieerd van heavy metal tot ballads, in combinatie met het heerlijke geluid van de viool. Conspiracy doet het allemaal! De band heeft recentelijk hun eerste serieuze album uitgebracht: ‘Forever Faithful?’. Nu is Conspiracy klaar om te rocken! Volg de band, geniet van de shows en de actieve stage-performance. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn. 

‘Live for Rock, Rock for Life… with Conspiracy!’

Conorach

Conorach is een Power Metal band uit Rotterdam en was opgericht in 2005. De band bestaat uit de zangeres Myrthe van Beest (ex-Magion), Jurgen de Vries op gitaar en als achtergrondzanger, Leon Lohmann (ex Schraapstaal, Ear Danger) op de gitaar, Daniël van Wijgerden op de bas, Sander Zuiderwijk op de toetsen en Ivo van der Stoel op de drums.  

De band gebruikt de energie van metal met verschillende lagen orchestra, traditionele Europese folk invloeden en een progressieve touch. Hiermee brengt Conorach de unieke stijl tot een zodanig niveau dat niet alleen de heavy metal fans, maar ook de fans van een meer modernere en progressieve stijl hierover te enthousiasmeren zijn. De songteksten vertellen historische verhalen en diepe verhalen van de menselijke ziel. Conorach heeft het 2e album ‘Through the Ages’ in 2014 bij een drukbezochte release party in Bibelto (Dordrecht) uitgebracht. Met nieuw bloed en nieuwe ideeën van de band, is Conorach momenteel aan het werken aan een follow-up ablum. 

Over de laatste jaren heeft Conorach het podium gedeeld met shows van onder andere Rage, Freedom Call, Wizard en Sacred Steel. De band heeft met deze bands op internationaal bekende festivals opgetreden. Denk hierbij aan Roadgrill, Occultfest, Skullfest en Metaldays. 

‘Now Conorach are back with new blood and new tunes to give you another dosis of real Power Metal!’

Deur open: 21:00 uur

Entree: € 2,00

Gegevens

Begin:
17 november 2017 @ 21:00
Einde:
18 november 2017 @ 01:00
Kosten:
€2
Evenement Categorie:

Locatie

WPC Nederland Drie
Lange spruit 84
Wateringen, Zuid Holland 2291 LC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0174-296662
WPC Nederland 3

WPC Nederland 3