Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZA 11 NOV: Sounds of Seattle + Brain Distillers Corporation

11 november 2017 @ 21:00 - 12 november 2017 @ 03:00

| €7,50

Brain Distillers Corporation

Brain Distillers Corporation is eind 2013 opgericht door Matteo Bidoglia en Francesco Altare. De band voegt verschillende invloeden en muzikale passies samen, van Alice in Chains, Soundgarden, Black Label Society en Black Stone Cherry. Luca Frangione is erbij gekomen en speelt de bas, Fabrizio Ravasi op de drums en Marco Pasquariello als zanger.

Begin 2014 meldde de band zich aan bij boekingsbureau Jack Rock Agency en in juni 2014 brachten ze het eerste nummer ‘The Biggest Crime’ uit. Al snel beginnen de eerste live optredens in Noord- Italië. 

Hierna volgen nieuwe nummers! In oktober en november 2015 speelt de band als voorprogramma voor 2 Italiaanse Rock- Metal bands: Extrema en Linea77.

In maart 2016 publiceerde de band het debuutalbum genaamd “Ugly Farm” voor het label Bios Music.
De promotie tour begint met twee concerten: één in Duitsland op het festival ‘Evil Horde Metal Fest in Oberhausen en één in Nederland in ons WPC Nederland3.

Kom deze band helemaal uit Italië zien in Nederland 3!

Marvin – Brain Distillers CorporationWelcome to the ugly farm!YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/braindistillerscorp

Posted by Brain Distillers Corporation on Montag, 2. März 2015

 

 

Sounds of Seattle

In april 2013 toen Seattle muzikant Jonny Smokes wederom aan het touren was door Europa ontstond het idee om bij de terugkomst naar Nederland een setlist te maken van liedjes specifiek van artiesten uit Seattle. Toen hij dit vertelde aan de booking agency waren er maar een paar simpele telefoontjes nodig en in no-time was er een band bij elkaar gebracht. De groep ontmoette elkaar dezelfde avond. Ze jamde wat, dronken een paar biertjes en het bleek een perfecte match te zijn op muzikaal en persoonlijkheidsvlak. 

Johnny keerde terug naar Seattle, stuurde de groep een lijst met liedjes en iedereen leerde deze liedjes met veel vaardigheden en enthousiasme. Op een maandag in oktober 2013 keerde Smokes terug en die avond speelden ze de nummers akoestisch (min de drums). Daarna hadden ze nog 2 repetities die dinsdag en woensdag en op donderdag begon de tour van Sounds of Seattle. 

Het publiek was enthousiast! Z speelden de grunge en alternatieve hits uit de jaren 90 tezamen met classics van Jimi Hendrix en Heart, jaren 80 metal als Queensryche en Sanctuary en modernere hits als Modest Mouse, Deathcab For Cutieen Macklemore. Daarnaast kwamen er ook nog hits voorbij van Pearl Jam, Nirvana, Alice in Chains en Soundgarden! De echte sound van multiculturele muzikanten uit Seattle kwam helemaal tot leven toen Sounds of Seattle deze hits op het podium speelde!  

Elk publiek schreeuwde om meer dus de band keerde terug naar Europa voor nieuwe shows in het najaar van 2014. Met het enthousiasme en de stijgende vraag elke show, breidde Sounds 0f Seattle uit met 2 extra Europese tours in 2015. In 2016 kwam er een nieuwe gitarist bij. Dit geeft de zanger Jonny de gelegenheid om meer zijn energie kwijt te kunnen op het podium. 

Mis deze band niet! 

Run and tell the angels that everything's all right…

Posted by Sounds Of Seattle Tribute NL on Samstag, 7. Februar 2015

EXTRA: Vanwege het recente overlijden van Chris Cornell zal Sounds of Seattle een aan Chris Cornell opgedragen setlist spelen met nummers van zijn solo albums, Audioslave en Soundgarden!

Deur open: 21:00 uur

Entree: € 7,50

Gegevens

Begin:
11 november 2017 @ 21:00
Einde:
12 november 2017 @ 03:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:

Locatie

WPC Nederland Drie
Lange spruit 84
Wateringen, Zuid Holland 2291 LC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0174-296662
WPC Nederland 3

WPC Nederland 3