Laden Evenementen

« All Evenementen

ZA 23 FEB: BATCRAB & Radio Venus

februari 23 @ 21:00 - februari 24 @ 03:00

| €3

Evenement Navigation

BATCRAB

BATCRAB is een rockband met invloeden van popmuziek, afkomstig uit Den Haag en omstreken. De band is in 2012 begonnen met het spelen van gevarieerde covers, maar de behoefte om verder te gaan is uitgegroeid tot het schrijven van eigen werk waarbij de band zich laat beïnvloeden door artiesten als Muse, Kensington en DI-RECT. Het resultaat hiervan is het uitbrengen van de eerste EP ‘Blindfolded’ in juni 2018, geproduceerd door Serge Naberman (Claim to Fame studio).

Oorspronkelijk is BATCRAB ontstaan vanuit de doorstart van een eerdere band genaamd ‘Tonight’. Het eerste deel van de bandnaam is dan ook, naast een dierensoort, een afkorting van ‘Band After Tonight’. Omdat de naam echter nog te kort was werd er een andere dierennaam aan toegevoegd, welke tevens een afkorting was van de namen van de muzikanten waarmee BATCRAB is gestart. 

Tijdens en na optredens reageert het publiek enthousiast. BATCRAB wordt regelmatig gevraagd opnieuw te komen optreden. Zo heeft BATCRAB vier keer bij Utopia (Talpa) opgetreden, waaronder op het eindfeest van Utopia 1 met o.a. Roy Donders en Dave Dekker. Klein of groot publiek; BATCRAB geeft alle energie om de boel plat te spelen waarbij de onderlinge chemie van het podium spat!

BATCRAB meets Kor van Velzen

Al weer 37 geleden, dat John Lennon ons ontnomen werd. Hier het prachtige nummer "Imagine" dat wij bij TV West (Debby en Haar Mannen) samen mochten vertolken met Kor van Velzen. Ook van deze fijne, humoristische muzikant moesten wij in 2017 afscheid nemen. -LJ

Gepostet von BATCRAB am Freitag, 8. Dezember 2017

Radio Venus

Radio Venus is een gloednieuw project van leden van Radio Piano en zangeres Kirsten Buist (Venus Envy).

Repertoire: eigenwijze covers (o.a. Muse, Killers)

Stukje van Sorry tijdens optreden 31-10-2018 Powered by Kor. (Video van Noreen)

Gepostet von Radio Venus am Samstag, 3. November 2018

Deur open: 21:00 uur

Entree: € 3,00

Gegevens

Begin:
februari 23 @ 21:00
Einde:
februari 24 @ 03:00
Kosten:
€3
Evenement Categorie:

Organisator

WPC Nederland Drie
Telefoon:
0174-296662
E-mail:
info@nederlanddrie.nl
Website:
http://www.nederlanddrie.nl

Locatie

WPC Nederland Drie
Lange spruit 84
Wateringen, Zuid Holland 2291 LC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0174-296662
WPC Nederland 3

WPC Nederland 3