Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZA 28 OKT: Rise of the Wood + The Ridge + Scrambled Eggs

28 oktober 2017 @ 21:00 - 29 oktober 2017 @ 03:00

The Ridge

The Ridge is een lekkere rockband met eigen werk aangevuld met rock covers. The Ridge bestaat uit 5 gasten met een passie voor muziek.
Ruud van Nieuwkerk -Vocals
Dave van Son- Lead Guitar
Arjen Westdijk- Rhythm Guitar / 2nd vocals
Jim Voogd- Drums
Roy van der Steen – Bass
 

The Ridge – Inside your head

Het heeft even geduurd, maar hier is dan echt onze nieuwste single: Inside your head.Voor degene die liever luistert zonder onze hoofden te moeten zien, hier de Reverbnation link:https://www.reverbnation.com/theridge0174/song/28345937-the-ridge-inside-your-headEen aantal van onze andere nummers zijn daar ook te beluisteren.Verder zitten we niet stil want er liggen meerdere nummers klaar voor opname. Binnenkort meer!

Posted by The Ridge on Montag, 31. Juli 2017

Rise of the Wood

Rise of the Wood is een vijf-koppige stoner-metal band.

Holland based stoner metal group, with giant balls ready to rock out at anymoment, so protect your woman from their manly beards of sexyness and eargasming riffs. Available for weddings, childrens parties and funerals.

ITS FINALLY HERE.The first videoclip from ROTW!Let us know which Paul you like the most and win some awesome giveaways!Like, share, check us out on youtube and we'll see you at our gigs!!!

Posted by Rise Of The Wood on Donnerstag, 8. Dezember 2016

Scrambled Eggs

En toen kwam de allerlaatste Oikosavond in zicht!  Aan de medewerkers de vraag wie nog ideeën had of iets wilde doen. Op de jaarlijkse bbq van de Hells Bells kwam na een aantal drankjes ter sprake of iemand nog leuke ideeën had? Het zou toch wel erg leuk zijn om iets te doen met de (oud-) medewerkers. Zouden we geen bandje kunnen maken? Wie zou dat leuk vinden, wie  zijn er beschikbaar en welke instrument bespelers zijn er allemaal? 

Nou denk je natuurlijk: ja hartstikke leuk om dit na een paar drankjes te bespreken maar morgen is iedereen dat alweer vergeten. Maar zo zijn de Hells Bells niet. Ze verzinnen niet alleen, ze voeren het ook serieus uit. Na een beetje bellen, appen en dollen kregen ze een bandje bij elkaar! Ze hadden nog 2 weken om te oefenen en dat zou ze zeker lukken. 

Erwin (medewerker), de gitarist van Xinix nam zijn bandlid Sonny mee.

Richard (bestuurslid), zanger van diverse bands regelde wat microfoons.

Petra, Kim en Helene (medewerkers), zongen al in koren.

Carolien (medewerker), nam de uitdaging aan voor het eerst te gaan zingen 😉

Corné (medewerker), speelt klarinet, apart maar wel heel leuk erbij.

 

Ook de bandnaam is op een oefenavond, tijdens een dolletje, met een drankje erbij ontstaan. Hoe? Het is beter om dat maar in het midden te laten. De 28 was ontzettend leuk om te doen en het publiek was enthousiast. 

En toen werd de openingsavond van Nederland 3 bekend. Zou het niet heel erg leuk zijn om daar dan ook nog 1 x op het podium te staan?

Bandje van Oikos, band van 3 en we eindigen als 1 grote familie.

Zo gezegd, zo gedaan!

Deur open: 21:00 uur

Entree: Gratis

Gegevens

Begin:
28 oktober 2017 @ 21:00
Einde:
29 oktober 2017 @ 03:00
Evenement Categorie:

Locatie

WPC Nederland Drie
Lange spruit 84
Wateringen, Zuid Holland 2291 LC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0174-296662
WPC Nederland 3

WPC Nederland 3