Geen velden gevonden.

Kan ik vrijwilliger worden bij Nederland Drie?

Uiteraard kan dat, welkom bij de club!, de meeste van de ongeveer 30 medewerkers zijn tussen de 16 en 26 jaar oud. Doordat er na ieder seizoen wel een aantal vrijwilligers afscheid neemt, is er altijd wel ruimte voor nieuwe medewerkers. Als nieuwe vrijwilliger begin je in principe als barmedewerker waardoor je NL3 goed leert kennen. Vervolgens kun je je verder ontwikkelen tot DJ, Programmeur, PR- medewerker,etc.

NL3 heeft 4 barploegen van 5 of 6 personen. Dit houdt in dat je als barmedewerker maar een keer in de vier weken een vrijdag en een zaterdag bardienst draait. In de zomervakantie zijn we dicht, dus dat komt neer op 11 vrijdagen en zaterdagen per jaar.

Naast het feit dat vrijwilligerswerk goed op je CV staat is het gewoon heel erg leuk om medewerker te zijn bij NL3. Op de reguliere vrijdag- en zaterdagavonden mag je als medewerker altijd gratis naar binnen. Ook hebben wij 1x per jaar onze gezellige medewerkersavond waar je uiteraard ook voor uitgenodigd bent.
Ervaring in de horeca is niet nodig. Die ervaring doe je wel op in NL3. De meeste mensen hebben het vrij snel onder de knie.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij NL3 of wil je eerst wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via:info@nederlanddrie.nl  of vraag meer info aan een van de medewerkers achter de bar of de ingang.