Durango

Over Durango

Durango, de band uit begin jaren 90 die eigen muziek maakte en een snelle rock 'n roll stijl is weer terug!!

Nu weer aan de slag met: Bert Elshout, Arno v/d Kui, Marky Elshout en Ed Nieuwmans!

Let the good times roll!!

Volg deze band

Die Nakse Bananen

Over Die Nakse Bananen

Wat op 1 januari 1990 begon als een muzikale guerilla tegen de versaaïng is anno vandaag uitgegroeid tot één van ’s-neerlands bekendste punkbands. Die Nakse Bananen. Geliefd, gehaat, bemind, bedreigd, gedist, gewaardeerd, opgemerkt en genegeerd: Die Nakse Bananen heeft het allemaal gezien, beleefd en meegemaakt. Daar waar Die Nakse Bananen verschijnen gebeurd iets en meestal zijn pappa’s en mama’s daar niet blij mee!

De mix van allerlei punkstijlen en dito varianten laat menig hart sneller kloppen, zet aan tot het nuttigen van overmatig veel bier en/of chocomel on the rocks ( Straight Edge) gebruik, laat je je oude Dead Kennedys, GBH, Exploited, Sex Pistols, Discharge, Napalm Death, Stooges, Boegies, Toy Dolls en Andre Hazes vinylschijven op zoeken, zet aan tot neurotisch met je geslachtsdelen tegen een betonnen muur beuken, afijn je beseft weer dat je leeft.

Volg deze band

Downtown District

Over Downtown District

Downtown District is een jonge, energieke, crappy punkrockband uit Leiden.
Opgericht op 15 juni 2017 en geïnspireerd door bands als Green Day, Blink-182 en Sum 41. Alleen meer met het geluid van een stervende walrus.

Na de release van het selftitled debuutalbum in april 2018, begint Downtown District (inter)nationaal aan de weg te timmeren. Zo wordt het nummer ‘Anti-Social Syndrome’ gebruikt in een video van YouTuber Collin Furze, die tot heden miljoenen keren is bekeken. Wat resulteerde in duizenden streams van het album en honderden nieuwe vaste luisteraars wereldwijd.

Eind 2018 zet Downtown District nog een stap verder in de goede richting door de Nobel Award 2019 (voorheen Grote Prijs van de Bollenstreek) te winnen, en begin 2019 een show te spelen in een volle hoofdzaal van Paradiso. Daarnaast heeft de band meegedaan aan de 3FM ‘Elevator Pitch’ en deze gewonnen, wat resulteerde in het spelen van twee nummers live in de 3FM studio, en het regelmatig gedraaid worden op de zender.

De kracht van Downtown District zit hem in de liveshows. ‘’De heerlijke upbeat punksound, die ze zelf 'crappy punkrock met het geluid van een stervende walvis' noemen, zorgt voor spetterende optredens. Het onuitputbare enthousiasme van de band was daarentegen onsterfelijk. Ze spelen poppunk alsof ze het uitgevonden hebben en iedereen gaat los. Punk is dead? Dacht het niet.’’ omschrijft 3voor12 Leiden.

Wilde drums, scherpe riffs, grove teksten en grapjes over seks is wat je nog meer kan verwachten tijdens liveshows van deze ambitieuze snotneuzen.

Volg deze band

Over

23 november

Prijs: € 5

Aan de deur: € 7

Deur open: 21:00

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten