Silver Pockets Full

Pop/Rock/Synthpop

Over Silver Pockets Full

Tussen het rauwe en het gepolijste van de alternative poprock mengt Silver Pockets Full sterke persoonlijke verhalen met gelaagde, intense en catchy akoestische synthpop. De band kruipt onder je huid met een mix van John Mayer, Tears for Fears en Coldplay en broeit daar verder door. In 2016 werd het full album Where We’re Coming From uitgebracht, waarvan singles als Fool for You en Life is Good veelvuldig gedraaid worden op Radio 1, Radio Rijnmond en lokale omroepen. 3voor12R’dam nomineerde het voor de titel Album van het jaar 2016.

Tijdens een lange tour langs clubs, kroegen, huiskamers en zomerfestivals kwam de vorm en inspiratie voor de EP Stay Close. De band, zelf verantwoordelijk voor opname en mix, klinkt hierdoor hechter en intenser dan ooit tevoren. De songs van de EP vormen, naast nieuwer werk, de ruggengraat van een nieuwe tour in 2019. Op het nieuwe album Stay Close vertellen vijf songs het verhaal van de opoffering voor de liefde. Keuzes die we allemaal maken, keerpunten in onze levens, points of no return, of… maybe there will come a day…

In 2020 krijgt de sound van Silver Pockets Full meer lagen synth en pop. Er wordt harder geflirt met rock en electronica. De band hoopt eind 2020 een nieuw album te presenteren. Tot die tijd worden de nieuwe songs live getest.

Volg deze band

Prijs: € 5

Aan de deur: € 7

Deur open: 21:00

Start: 22:15

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten