Bluestone

Blues

Over Bluestone

BlueStone is een bluesband die bestaat uit vijf muzikanten die naast het huidige blues en bluesrock genre vroeger jarenlang ervaring hebben opgedaan bij allerhande feest-, cover-, tribute- en Top-100 bands, tot zelfs het ruigere werk aan toe (drie leden hebben ooit met de band Loomis Gang in het voorprogramma van Van Halen opgetreden).

BlueStone is medio augustus 2019 opgericht en is in belangrijke mate voortgekomen uit de Rotterdamse bluesband Rusty Nail (de zanger en sologitarist van BlueStone maakten voorheen allen deel uit van Rusty Nail) en is thans aangevuld met Raymond IJsselstijn op toetsen, Peter Koomen op drums en Jaap Spigt op basgitaar.

BlueStone biedt nu een feestelijk en eigentijdse blues repertoire; bekende en goed toegankelijke, dansbare nummers, bijvoorbeeld Stuck in the Middle van Stealers Wheel worden op een ‘bluesy’ manier gebracht, maar ook up-tempo nummers van de Rolling Stones, Beatles en Kinks worden op eigen wijze vertolkt en afgewisseld met gevoelige ballads, zoals Still got the blues van Gary Moore.

Het muzikale niveau van BlueStone ligt hoog, waardoor er ook mooie instrumentale solopartijen te bewonderen vallen. Kortom: een band met een uitnodigend repertoire van blues (georiënteerde) en bluesrock nummers, die hun publiek als vanouds muzikaal heel veel te bieden heeft.

BlueStone bestaat uit:
Walter Maas: leadzang, slaggitaar en mondharmonica
Robert Zwaan: sologitaar en zang
Raymond IJsselstijn: toetsen
Jaap Spigt: basgitaar
Peter Koomen: drums en zang

Volg deze band

Prijs: € 5

Aan de deur: € 7

Deur open: 21:00

Start: 22:00

Deel het met je vrienden!

Volg ons op facebook!

Naar onze facebook pagina

Spelen in 3?

Laat het ons weten!

Voor alle genres is er plek!

Meer informatie

Vrijwilliger

bij Drie

Dat is echt wat voor jou!

Meer informatie

Vragen?

Stel ze gerust!

Nieuwe ideeën? Mist u informatie?

Laat het ons weten