Vrienden van Nederland 3

Nederland Drie is een stichting die geen subsidie ontvangt van de Gemeente of andere instanties.

Wel hebben wij € 16.000-, euro huur per jaar plus al het onderhoud binnen het pand. Met alle vrijwilligers die actief zijn binnen Nederland Drie kunnen wij al een hoop bereiken maar sommigen klussen vragen een professionelere aanpak.

Tijdens onze grondige verbouwing hebben wij diverse bedrijven mogen verwelkomen die ons hebben bijgestaan met materiaal, kennis en kunde, of financieel hebben geholpen bij de realisatie van onze verbouwing en de verdere aankleding van het pand. Deze bedrijven willen wij graag ontzettend bedanken!

Allereerst Architectenbureau van Haasteren voor het meedenken de afgelopen 2 jaar over de beste indeling van het pand en de nodige hulp tijdens het gehele proces.  http://www.vanhaasteren-architectuur.nl/

Condubouw 

De aannemer van de gehele verbouwing, wat zijn wij blij geweest met jullie. Tijdens ons sluitfeest was de fundering al gelegd voor de aanbouw achter het pand en door het snelle schakelen van jullie hebben wij alles op tijd afgekregen. 

http://www.condubouw.nl/nl/

Boeters Ketel Constructie

Normaliter bouwen zij ketels maar voor ons zijn ze de design kant opgegaan voor ons logo. Wat een prachtclub is dit, je vraag wat het logo kost maar vervolgens besluiten ze on site alles te sponsoren. Binnen 1 week van ontwerp tot realisatie. Heren super bedankt! http://www.boetersbkc.nl/

Spuitbedrijf Rene van der Horst

Sinds jaar en dag onze sponsor voor de benodigde verf in en rondom het pand. Ook tijdens deze verbouwing was het slechts 1 belletje en stond de verf voor ons klaar. Rene ook voor deze keer weer onwijs bedankt. 

http://www.rvdhorst.nl/

 

Schalkoort en Stougie

De mannen van de installatie, wat zijn wij blij met jullie aanpassingsvermogen en eindeloos geduld. Niets was te gek en de vraag ”Paul kan hier een stopcontactje bij?” is denk ik wel 100 keer gesteld. Heren ontzettend bedankt 

http://www.techniekbv.nl/

Ad Korremans

Ad Korremans heeft onze wand afwerking verzorgt. En dit ziet er prachtig uit. Ondanks de al overlopende agenda’s hebben ze ons toch willen helpen bij het afwerken van de zaal. En hier zijn wij ze enorm dankbaar voor.

http://www.adkoremanswonen.nl/

Keukenvision Naaldwijk

Binnen 3 weken een keuken nodig tegen een scherpe prijs? 

Bel Keukenvison Naaldwijk en zij weten het te organiseren. Geen loze beloftes en alles keurig op tijd geleverd. 

http://www.keukenvision.nl/